Datos personales

Mi foto
Deltebre, Tarragona, Spain
relojes web gratis
UN MÓN PLE DE INCÒGNITES PER DESCOBRIR!!

TWITTER

          Twitter és una aplicació en la web que permet als seus usuaris escriure petits textos (de fins a 140 caràcters) que poden ser llegits per qualsevol que tingui accés a la seva pàgina. Així podem llegir els textos de la BBC en twitter.com/bbc, per exemple, o el que el president dels Estats Units escriu en twitter.com/barackobama.


          Cada usuari pot decidir llegir a la seva pàgina principal els textos d'una altra persona o grup de persones, tenint sempre disponible el que uns altres han escrit recentment. D'aquesta forma un usuari A pot decidir “seguir” als usuaris B, C i D, rebent els textos que escriuen sense haver d'accedir a la pàgina de cadascun d'ells.


           Cada usuari pot, així, tenir una llista de “seguits” (following) i de “seguidors” (followers). Els “seguidors” llegiran els textos publicats per el “seguit” a les seves pàgines personals.


           Moltes vegades veurém persones que manteneixen conversacions amb els seus amic i que també estarà llegint noticies divulgades per coneguts canals d'informació o textos escrits per famosos de diverses àrees. I també, gent que té milers de seguidors divulgant textos, enllaços, fotos i vídeos sobre els més variats temes, o empreses publicant canvis en la seva administració o novetats en els seus serveis.

              És un recurs al nostre abast molt útil per a  comunicar-nos amb la resta del món i de manera totalment gratuïta.

                       Com usar TWITTER

No hay comentarios:

Publicar un comentario